Interaktív térkép


View Budapesti játszóterek in a larger map

2011. április 14., csütörtök

XIV - Kassai tér

Bevallom ritkán járunk Herminamező és Zugló felé. A múltkor erre volt dolgunk, és összekötöttük a kellemest a hasznossal: így találtunk rá erre a játszótérre. Kicsit zajos, kicsit büdös, viszont nagyobb gyerekeknek kiváló.
Megközelíthető: Hivatalosan Kassai tér, én inkább úgy mondanám, hogy ahol a Dorozsmai utca a Nagy Lajos király útjába torkollik. Autóval parkolni nem gond, tömegközi is van, közepesen bringabarát.
Mi van: Óriási mászóvár a nagyoknak, hajó a kicsiknek, hinta mindkettőnek, desszant-csúszka, árnyékos padok a nagyszülőknek. A homok ottjártunkkor nem volt túl tiszta.
Mi nincs: Ivókút, WC.













2 megjegyzés:

  1. Nekünk ez a játszótér nem jött be. Szerintem egyrészt egyáltalán nem tiszta, sőt. Ürüléket, cigicsikket találtam a hajós homokozóban, egyéb szemetet üditős-, sörös (!) palackokat, csokoládé-, chips és egyéb papírokat, csomagolóanyagokat eldobva a parkban. Az az óriási csúszdás erődítmény ami a képen is látszik, nagyoknak valóban nagyon jó, de a kicsiknek kimondottan veszélyes, mert föntről simán leeshetnek róla, a csúszdáról is az éles kanyar és széles csúszófelület miatt. A nagyon kicsiknek, 1-2 éveseknek izgalmas, de biztonságos mászóka nem igazán van a játszón. Én nagyobb gyerekeseknek ajánlanám legfeljebb, akik már nem túrják a homokot.

    VálaszTörlés
  2. Koszi a hasznos kiegeszitest. Bevallom, ritkan jarunk erre, ezert nem tudom megitelni, mennyire jellemzo a szemet. Es valoban, inkabb nagyobbaknak valo. Tovabbi jo olvasast, es ha van kedvenc jatszotered, kuldd at nyugodtan. Peter

    VálaszTörlés